Gå direkt till innehåll
Andreas Mårtenson är utsedd till ny ekonomi- och finanschef för SKB. Foto: Webbkompetens
Andreas Mårtenson är utsedd till ny ekonomi- och finanschef för SKB. Foto: Webbkompetens

Pressmeddelande -

Ny ekonomi- och finanschef till SKB

Andreas Mårtenson är utsedd till ny ekonomi- och finanschef för SKB. Andreas kommer närmast från fastighetsbolaget Olov Lindgren.

Andreas Mårtenson har över 20 års erfarenhet från fastighets- och byggbranschen och kommer närmast från fastighetsbolaget Olov Lindgren i rollen som ekonomichef och vice vd.

– Vi är glada att få välkomna till Andreas till SKB och denna centrala roll som ekonomi- och finanschef. Med sin gedigna erfarenhet och kunskap från bostadsbranschen ser vi fram mot att tillsammans vidareutveckla en unik och växande förening som tar plats i huvudstadsregionen, säger Ingrid Gyllfors, vd SKB.

Andreas Mårtenson tillträder sin tjänst den 13 maj. Han kommer även att ingå i ledningsgruppen.

– Jag är glad och stolt över förtroendet att få börja på ett så fint företag som SKB. Det känns spännande att få lära mig mer om verksamheten och bidra tillsammans med ledning och medarbetare, säger Andreas.

För vidare information, vänligen kontakta:

Ingrid Gyllfors, vd SKB, 08-7046146, 0760-526763

Andreas Mårtenson, tillträdande ekonomi- och finanschef SKB tel 0706-45 33 15

Ämnen

Kategorier

Regioner


Fakta om Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB)
SKB är en kooperativ hyresrättsförening med 93 000 medlemmar. Med fler än 8 300 lägenheter i huvudstaden och sex närliggande kommuner är SKB den största privata hyresrättsaktören i Stockholm. Föreningen bygger och förvaltar bostäder som hyrs ut till medlemmarna i form av kooperativa hyresrätter. SKB är i sin storlek och upplåtelseform, en unik verksamhet som skapar variation på bostadsmarknaden. Lägenheterna, uppförda från 1917 till idag, förmedlas efter turordningsprincip och föreningen är öppen för alla. Den verkställande organisationen har 140 medarbetare och drivs på företagsmässiga villkor som en ekonomisk förening.
För mer information besök www.skb.org.

Kontakter

Yvonne Edenmark Lilliedahl

Yvonne Edenmark Lilliedahl

Presskontakt Kommunikationschef 08 704 60 38
Ingrid Gyllfors

Ingrid Gyllfors

Presskontakt vd 08-704 61 46